Ga jij de nieuwe pizza baas van Oss worden? Wist jij dat wij bij H32 enorm veel zelf maken?
Waar bij de rest minder zelf is gaan maken, zijn wij bij H32 juist meer naar de ambacht gegaan. Van dagelijkse verse broden maken tot huisgemaakte appel-noten taarten. Bij H32 maken wij alles vanaf de grondstoffen zelf, gaaf toch? Dus als jij veel wilt leren in een leuk en gemotiveerd team dan zit je bij ons goed! Wij zouden jou heel graag willen opleiden zodat jij straks zelfstandig onze mooie producten kan gaan maken! Wanneer jij het goed naar je zin hebt kun je bij ons zelfs doorgroeien tot de echte pizzabaas van Oss of tot zelfstandig werkend kok!
Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!
Wat vragen wij
- Je bent een echte samenwerker die voor het teamgevoel gaat.
- Je gemotiveerd bent om de ambacht graag te willen leren
- Zowel overdag, ’s avonds en in het weekend wilt werken
——–
Wat bieden wij
- Een goed salaris boven CAO
- Een enorm leuk en gemotiveerd team
- Unieke kans om echte ambacht te leren
- Spaar systeem voor het personeel met te gekke dingen waar jij tijdens het werk voor spaart!
- Gratis lunch & diner tijdens jouw werkdagen
- Gratis opleiding & cursussen voor jouw ontwikkeling bij Zin horeca Lab.
- Werken in fijne omgeving waar je veel nieuwe mensen leert kennen
- Je werkdag afsluiten met de legendarische H32 nacho’s